Reactie plaatsen

Reacties

Omer Kellermann
2 maanden geleden

*INFO SERVICE EXPIRATION FOR wijngaarddepasterkamp.nl

Attention: Accounts Payable / Domain Owner / Contact | Wijngaarddepasterkamp.nl

Your Domain: www.wijngaarddepasterkamp.nl
Expected Reply before: Jan 22, 2023.

This Notice for: www.wijngaarddepasterkamp.nl will expire on Jan 22, 2023.*For details and to make a payment for wijngaarddepasterkamp.nl services by credit card:

Visit: https://whats-ip.com/?web=wijngaarddepasterkamp.nl


0122202322291740-92-32-47

gert janson
2 jaar geleden

zelden zulke heerlijke wijn gedronken, en dat gewoon uit Nederland.Ga zo door.

stevan
5 jaar geleden

Hallo

ik had vandaag volder ontvangen over uw wijngaard en aangezien ik hobby wijnboer ben met maar 1 rank in achtertuin zou ik graag een keer willen komen kijken hoe jullie doen.Natuurlijk is een goede advies altijd welkom. Mijn wijn is misschien niet op en top maar kan je wel aardig stomdronken worden. Ik heb vorige jaar voor het eerst ook bramenwijn gemaakt daar van merk je pas na een liter of meer of goed gevallen is. Ik kom zelf uit Heeten
mvrg
Stevan

Klaas Kramer
5 jaar geleden

Geachte mevrouw/Mijnheer

Wij doen onderzoek naar de herkomst van het geslacht Pasterkamp, die moet hebben gelegen in Buurtschap Boetele op het erf Pastercamp (Palstercamp). Op uw site staat "De wijngaard is vernoemd naar de monumentale boerderij waar de wijngaard is aangeplant.". Kunt u mij helpen aan een foto van deze monumentale boerderij ?. Deiewil ik dan opnemen in een publicatie en daarin teven verwijzen naar de wijngaard Pasterkamp..

Sylvia
6 jaar geleden

Mooie site René !!?????????